Список форумів Галузевий облік Громадське харчування бухгалтерія ПП бару:нормативні д-ти, підводні камені, і т,д,

бухгалтерія ПП бару:нормативні д-ти, підводні камені, і т,д,


gala_buch Користувач
Користувач

Повідомлення: 1
Розкажіть, хто має досвід відкриття бару? Чого очікувати поганого і доброго від такого виду діяльності? Якими нормативними документами користуватись?Бухгалтерська звітність?

maria* Аватар користувача
Теург
Теург

Повідомлення: 4616
gala_buch написав:
Чого очікувати поганого і доброго від такого виду діяльності?

а від того , що є погане при такій діяльності , бар не будуть відкривати?
Я чув стiльки наклепiв на Вашу адресу, що у мене немає сумнiвiв: Ви — прекрасна людина!
Оскар Уайльд

555 Аватар користувача
Теург
Теург

Повідомлення: 15055
Звідки: оттуда
gala_buch написав:
Чого очікувати поганого і доброго від такого виду діяльності?

поганого:
"клиент" наклюкается аки свыня, дети дома останутся голодными
хорошего:
заработаете денег
Смотрящий Зображення

Limoncello Аватар користувача
Доцент
Доцент

Повідомлення: 69
viewtopic.php?f=22&t=43389
вот чего бояться надо :smls09:
Больше всего рискует тот, кто не рискует!

Limoncello Аватар користувача
Доцент
Доцент

Повідомлення: 69
viewtopic.php?f=22&t=50202
и может это пригодится? :smls08:
Больше всего рискует тот, кто не рискует!

lebbed7 Користувач
Користувач

Повідомлення: 1
Открывайте и не парьтесь (ну если конечно деньжата есть) :)
------------------
блоки


Повернутись до Громадське харчування

cron