Список форумів Галузевий облік Громадське харчування Бухгалтерський облік в ресторанному бізнесі

Бухгалтерський облік в ресторанному бізнесі


Natal Користувач
Користувач

Повідомлення: 1
Доброго дня!
Допоможіть мені, будь-ласка.
1. Яку систему оподаткування обрати при відкритті ресторану, враховуючи новий податковий кодекс? Чи можливо, наприклад, кухню оформити на фірму на єдиному податку 10%, а алкоголь - на підприємця на загальній системі?
2. Яку програму краще обрати для ведення обліку в ресторані, враховуючи наявність єдиної кухні, але розділення реалізації окремо на ресторан та "швидку їжу"?
3. Підкажіть, будь-ласка, номер та дату випуску "Все про бухгалтерський облік", в якому висвітлено питання про бухгалтерський облік в ресторані?
4. Розкажіть, будь-ласка, про специфіку та особливості обліку в ресторані

Наперед вдячна за допомогу!

Kosha Аватар користувача
Професор
Професор

Повідомлення: 667
Звідки: Крым
Natal написав:
1. Яку систему оподаткування обрати при відкритті ресторану,
Вопрос конечно интересный, но знаете, как говорится "на вкус и цвет..." Кроме того, об "общей системе" пока не мечтайте! :smls06:
А для общего представления посмотрите консультацию здесь
Natal написав:
2. Яку програму краще обрати для ведення обліку в ресторані,

В отношении выбора проги, здесь тоже не всё однозначно! Любой разработчик может предложить вам всё, что угодно... В данном случае прежде всего необходимо знать, что вы конкретно хотите от программного продукта... :smls06: Как вариант, посмотрите здесь http://www.*tkt.com.ua/show/4cid0704.html (Скопируйте ссылку в окно вашего браузера, а вместо звездочки поставьте d )


Повернутись до Громадське харчування